een plek van rust
een plek van bezinning
een plek van gastvrijheid
een plek van stabiliteit
een plek van respect
Dát is wat het Stadsklooster voor ogen staat!

Rust, stilte, verbinding tussen mensen, daar willen wij graag aan bijdragen.
We hebben een historische en bijzonder geschikte plek gevonden om hier vorm aan te geven. Midden in het prachtige centrum van Middelburg een plaats waar niets moet. Waar je gewoon stil kunt zijn en kunt ontdekken dat juist deze stilte gaat spreken. Waar je mensen kunt spreken, die naar je luisteren. Alleen maar luisteren. Maar ook vragen kunnen beantwoorden, die bij je opkomen als je de stilte ervaart.

Onze kapel biedt alle ruimte. Maar ook alle intimiteit die je nodig hebt. Verder kun je genieten van ontmoetingen, een kop koffie, een gesprek in de Huyskamer.
Wij doen ons werk vanuit onze overtuiging, en dat is een christelijke. Maar alle religies en spiritualiteit zijn met elkaar verbonden. We hebben respect en belangstelling voor iedereen. Gelovig, niet gelovig, anders gelovig, wie je ook bent, voel je welkom!

We organiseren ook allerlei activiteiten. Daarover en over onze drijfveren en de rijke geschiedenis van ons gebouw vind je veel informatie. Kijk gerust verder op deze website………..